Samen met u zorgen wij voor een beter rendement van uw organisatie. Wij doen dat door optimalisering van de bedrijfsvoering en inzet van informatie technologie. Wij hebben jarenlange ervaring in veranderingsprocessen bij organisaties in meerdere branches en veel kennis met het inzetten van informatie technologie op specifieke vraagstukken.

De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener, met haar wortels in Nederland. Vanuit onze coöperatieve grondslag verbinden we mensen en delen we kennis. We zijn actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed.

GBV bestaat uit bedrijfskundige adviseurs en accountancy medewerkers. Daarnaast hebben wij diverse samenwerkingsverbanden met fiscalist, jurist, loonadministrateurs, specialisten ruimtelijke ordening en onteigening om zodoende het full-service concept voor onze klanten te bewerkstelligen.

Autorijschool Dohmen is een rijschool, die 10 jaar bestaat en waarbij kwaliteit voorop staat. Dit is te herleiden uit haar slagingspercentage, namelijk 80%. Een van de hoogste slagingspercentages van de regio Sittard-Geleen-Born.

Caravanstalling Kleinen
Steenakkerweg 5,6121 XA Born
046 485 5587

Sittard-Geleen zet stevig in op het versterken van (regionale) samenwerking. Deze samenwerking is zowel gericht op het verbeteren van de bedrijfsvoering als ook op de internationale concurrentiepositie van Zuid-Limburg. Er wordt samengewerkt met andere overheden, ondernemers, maatschappelijke organisaties, onderwijsinstellingen en anderen.